turvallisuus

Ota käyttöön ja poista suojattu sisäänkirjautuminen Windowsissa 10/8

Yksi tapa lisätä vielä yksi tietoturvakerros Windows-tietokoneelle on sallimalla suojattu kirjautumis . Kun olet antanut suojatun sisäänkirjautumisen, käyttäjien on painettava Ctrl + Alt + Del ennen kuin he voivat syöttää tunnistetietonsa ja kirjautua sisään.

Suojattu sisäänkirjautuminen - Ctrl + Alt + Del

sekvenssiä, jota mikään sovellus ei voi siepata. Kun Secure Logon on käytössä, mikään muu haittaohjelma ei voi siepata käyttäjänimeäsi ja salasanaasi kirjoittaessasi sitä. ( HUOM : Lue alla oleva kommentti.)

Painamalla Ctrl + Alt + Del varmistaa, että aito Windowsin kirjautumisnäyttö tulee näkyviin. Voit avata Käyttäjän tilit -valintaikkunan avaa Suorita , kirjoita Hallitse käyttäjän salasanoja2 tai netplwiz

ja avaa Avaa Lisäasetukset-välilehti, ja tyhjennä pyydä käyttäjiä painamaan Ctrl + Alt + Delete

-valintaruutu, jos haluat poistaa käytöstä CTRL + ALT + DELETE-sekvenssin. Napsauta Käytä / OK> Poistu.

Nyt seuraavalla kirjautumishetkellä näet Windows 8: n lukitusruudussa seuraavan kuvan vasemmassa yläkulmassa.

Kun painat Ctrl + Alt + Del-näppäintä, voit syöttää Poista käytöstä CTRL + ALT + DELETE ryhmäkäytännön avulla

Jos haluat, voit myös noudattaa tätä käytäntöä käyttämällä

Paikallinen turvallisuuspolitiikka . Tee näin Run secpol.msc ja paina Enter. Valitse vasemmasta ruudusta Paikalliset käytännöt> Suojausasetukset. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa kaksoisnapsauta

Interaktiivinen kirjautuminen: Älä vaadi CTRL + ALT + DEL . Tämä suojausasetus määrittää, tarvitaanko CTRL + ALT + DEL-näppäintä ennen kuin käyttäjä voi kirjautua sisään. Jos tämä käytäntö on

käytössä tietokoneella, käyttäjän ei tarvitse painaa CTRL + ALT + DEL kirjautumalla sisään. CTRL + ALT + DEL: n ei tarvitse painaa käyttäjille alttiita hyökkäyksille, jotka yrittävät kuunnella käyttäjien salasanoja. Kun vaaditaan CTRL + ALT + DEL ennen kuin käyttäjät kirjautuvat sisään, varmistetaan, että käyttäjät viestivät luotettavalla polulla salasanojen syöttämisen yhteydessä. Jos tämä käytäntö on poistettu käytöstä , kaikkien käyttäjien on painettava CTRL + ALT + DEL ennen kuin kirjaudutaan Windows-palveluun. Ota käyttöön tai poista käytöstä vaatimuksesi mukaan napsauttamalla Käytä / OK ja Poistu.

Oletusarvoisesti tämä käytäntö on käytössä Windows 8/10 -verkkotyyppisissä tietokoneissa ja se on poistettu käytöstä Windows 7: n tai aiemmin.

Poista Secure Logon käytöstä rekisteriin

Avaa Rekisterieditori ja siirry seuraavaan avaimeen:

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon

Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa hiiren kakkospainikkeella

DisableCAD ja valitse Muokkaa. Poista Secure Logon -toiminto käytöstä.

  • Ota Secure Logon käyttöön 0.
  • Microsoft on myös julkaisi

Fix It , jonka avulla voit helposti ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Ctrl + Alt + Del -sarjan kirjautumista varten. Lisää tästä siitä, että täällä tässä artikkelissa päästään päälle tai pois CTRL + ALT + DELETE vaatimus kirjautumiseen.